Ouders Bewust

Ouderschapscafé 12 maart (chiropractie)

3 weken na ons vorige café was het zaterdag 12 maart alweer zover, editie 3.
Omdat het café zo’n succes blijkt en het in de “Boskamer” wel erg krap was konden we deze keer in de grote ruimte van het Theehuys.

page
Spreekster deze keer was Fleur de Haan van Chiropractie Staphorst. Fleur hield haar presentatie aan de hand van een powerpoint en vertelde over wat ze behandelen en hoe de werkwijze in Staphorst is. De presentatie krijgen we nog in PDF zodat iedereen het na kan lezen.

Het was een rustige bijeenkomst deze keer maar wederom heel erg gezellig. Ruimte voor vragen aan Fleur maar ook volop gezellig onderling kletsen en ervaringen uitwisselen terwijl de baby’s mee keken en na een tijdje lekker in slaap vielen en de andere kinderen op ontdekking gingen.

Het volgende cafe is 16 april, de invulling maken we zsm bekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *